Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011

Τελετή Μνήμης Ιμίων - Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Η πνευματική ανάταση ενός Έθνους, το Μέλλον του, είναι σίγουρα συνδεδεμένο με την μυσταγωγική σύνδεση του με το Παρελθόν. Στην σημερινή Ελληνική κοινωνία αυτός ο δεσμός έχει προ πολλού σπάσει με αποτέλεσμα την βαθμιαία παρακμή της ίδιας της Κοινωνίας. Τα πρότυπα των ημίθεων Ηρώων της αρχαιότητας αντικαταστάθηκαν αντί να συμπληρωθούν, όπως έπρεπε. Αντικαταστάθηκαν όχι από σύγχρονους Ήρωες, αλλά από κενά και κούφια ψεύτικα είδωλα, τις σειρήνες του υλισμού, των οποίων το τραγούδι σπέρνει τον θάνατο, δηλαδή την παρακμή και τον εκφυλισμό. Σε αυτή την διάλυση Πατρίδας, Έθνους, Φυλής ευτυχώς υπάρχει Αντίσταση και Ήρωες για να εμπνεύσουν αυτή την Αντίσταση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι Ήρωες που θα τιμήσουμε σε λίγες μέρες. Οι Ήρωες των Ιμίων, οι οποίοι σε αντίθεση με τους πολιτικούς μας, αντιστάθηκαν εκείνη την νύχτα στην Τουρκική επιθετικότητα και πέσαν πάνω στο Ιερό Καθήκον. Την Ιστορία αυτή όλοι οι ορθώς σκεπτόμενοι Έλληνες την ξέρουν, αυτό που ίσως δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι οι Ήρωες αυτοί ποτέ δεν πέθαναν. Ζουν! Ζουν στην Μνήμη μας! Ζουν και δίνουν δύναμη, θάρρος, στόχο σε όσους αγωνίζονται υπέρ του Έθνους και των πατρώων εδαφών! Όπως ο Λεωνίδας έτσι και αυτοί ποτέ δεν πέθαναν, αλλά γίνανε σύμβολα αθάνατα, των οποίων συμβόλων την φλόγα καλούμαστε να ανάψουμε για άλλη μία φορά, για έναν ακόμα χρόνο, ώστε η Μνήμη και το πρότυπο να ανανεωθεί. Πολλοί κάνουν το λάθος και μιλάνε για μνημόσυνο. Όχι δεν είναι η Τελετή των Ιμίων ένα μνημόσυνο, δεν είναι μοιρολόι σε κάποιους νεκρούς, γιατί πολύ απλά οι Ήρωες των Ιμίων δεν πέθαναν ποτέ, απλά εκείνη την νύχτα γίνανε Αθάνατοι.

Καμμία Τελετή Μνήμης δεν μπορεί να θεωρηθεί πλήρης άμα μαζί με την Μνήμη δεν ανανεωθεί και ο Όρκος Τιμής των παρευρισκομένων να πράττουν σύμφωνα με το μήνυμα που έστειλε η πτώση του εκάστοτε Ήρωα. Εξού και ο διπλός χαρακτήρας της Τελετής Μνήμης για τους Ήρωες των Ιμίων. Τιμούμε τους πεσόντες Ήρωες και αμέσως μετά δίνουμε το σήμα για την επόμενη μάχη υπέρ του Έθνους. Η Τελετή με την πορεία που θα ακολουθήσει είναι άρρηκτα συνδεδεμένες και κανείς μα κανείς δεν μπορεί να τις διαχωρίσει. Οι δάδες που θα ανάψουν θα μεταφέρουν μέσω της πορείας το μήνυμα της επόμενης μάχης, αυτής ενάντια στο ΔΝΤ και τους διεθνείς τοκογλύφους του. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως η μάχη εναντίον της λαθρομετανάστευσης έληξε, κάθε άλλο μάλιστα. Το ΔΝΤ αποτελεί διεθνώς έναν από τους λόγους που ξεκινάνε τα κύματα της λαθρομετανάστευσης, αφού η διεθνής φιλελεύθερη συμμορία επιβάλλει, είτε με όπλα είτε με εκλογές, την πείνα όπου πηγαίνει. Στην προσπάθεια της να ρίξει τις κυβερνήσεις των Λαών με σκοπό την επέκταση της επιρροής της εξασφαλίζει το γεγονός ότι τα κύματα της λαθρομετανάστευσης θα δημιουργηθούν ασχέτως της επιτυχίας του σχεδίου, αφού είτε θα φύγουν οι λαοί από την πείνα είτε οι πράκτορες για να γλυτώσουν την οργή του εκάστοτε λαού. Κάπως έτσι εξηγούνται και οι "Ιρανοί πρόσφυγες" με τον πανάκριβο ρουχισμό που είδαμε να στρατοπεδεύουν οι αριστεροί μπροστά στον χώρο του Πανεπιστημίου. Ήταν πράκτορες που πήγαν να μεταδώσουν το μήνυμα του φιλελευθερισμού στο Ιράν. Του ίδιου φιλελευθερισμού που πρεσβεύει το ΔΝΤ και οι εγχώριοι κολαούζοι του.

Κάλεσμα, λοιπόν. Κάλεσμα για μια τελετή Μνήμης και μια πορεία Αντίστασης. Κάλεσμα προς όλους; Σαφώς και όχι! Ανατριχιάζω πραγματικά όταν βλέπω τους θιασώτες της "ελληνοτουρκικής" φιλίας να τιμούν την Επανάσταση του 21'. Εξοργίζομαι όταν βλέπω τους δοσίλογους του κοινοβουλίου να μιλάνε για τον Λεωνίδα και για τον ηρωισμό του. Σιχαίνομαι να βλέπω τους υποταγμένους και τους δοσίλογους να προσπαθούν να τιμήσουν τους Ήρωες, τους ανυπότακτους. Δεν αντέχω άλλους ψεύτες να μιλάνε για Αλήθεια. Όχι λοιπόν. Δεν είναι αυτό ένα κάλεσμα για όλους. Όχι, αυτό είναι ένα κάλεσμα για όλους τους ανυπότακτους Έλληνες, για αυτούς που έχουν την θέληση να αντισταθούν στην επερχόμενη λαίλαπα που θα επιφέρουν τα γεράκια του ΔΝΤ είτε μιλάμε για την φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού, είτε για τα κύματα λαθρομετανάστευσης που δεχόμαστε καθημερινά. Δεν έχουν θέση ανάμεσα μας οι υποκριτές που βλέπουν στο λαθρομεταναστευτικό ζήτημα μια πηγή ψήφων, αλλά στηρίζουν τις αιτίες που το γεννάνε. Σε αντίθεση με αυτούς που λένε ότι το Κράτος θα έπρεπε να τιμά τους Ήρωες των Ιμίων, εγώ θα πω ότι αυτό το Κράτος δεν θα έπρεπε να τιμά κανέναν Ήρωα, αφού η παρουσία και μόνο του Κράτους αυτού μολύνει την όποια τιμή είναι να αποδοθεί. Αυτό το κράτος δεν νομιμοποιείται να τιμά κανέναν πραγματικά μεγάλο άνδρα, αφού προδίδει καθημερινά και αυτούς και τα Ιδανικά τους. Είναι ενάντιο στο Έθνος και συνεπώς, κατά Ίωνα Δραγούμη, πρέπει να αλλάξει ή να χαθεί. Αλήθεια τι ειρωνία να επικαλούνται στα "άρθρα" τους τον Ίωνα Δραγούμη τα πιο παρακρατικά και κρατικά σκουλήκια της "πολυκατοικίας" και της "αυλής" της. Κάλεσμα, λοιπόν, μόνο για ανυπότακτους και πραγματικούς Έλληνες πολίτες. Οι διάφορες παραφυάδες του συστήματος μπορούν να πάνε να κρυφτούν μαζί με τα αριστερά τους άλλοθι στα Εξάρχεια. Όλοι οι υπόλοιποι 29 Ιανουαρίου στην Λέσχη Αξιωματικών στην Πλατεία Ρηγίλλης. Για να ανανεώσουμε τον όρκο Πίστης στο Αίμα των Ηρώων, για να δώσουμε το σήμα για την επόμενη μάχη που πρέπει να δοθεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου