Πέμπτη, 6 Μαΐου 2010

Για τους 4 που πέσαν νεκροί από τους Αναρχικούς Παρακρατικούς

Προς την πολιτική ηγεσία της Αριστεράς:
1) ΣΥΡΙΖΑ: Δεν διοργανώσατε πορεία διαμαρτυρίας σήμερα. Λογικό αφού δεν πέθαναν Αφγανοί, αλλά Έλληνες και οι δολοφόνοι ήταν δικά σας παιδιά. Αναλογιστείτε τις ευθύνες σας που νομιμοποιούσατε, ηθικά τουλάχιστον, εδώ και αρκετό καιρό αυτούς τους εγκληματίες. Και λέω ηθικά τουλάχιστον γιατί δεν ξεχνάμε ότι πολλοί από αυτούς είναι γόνοι βουλευτών σας και αποφυλακίζονται με συνοπτικές διαδικασίες όταν συλλαμβάνονται.
2) ΚΚΕ: Μιλάτε για προβοκάτορες και λέτε διαμέσου στόματος Γ.Γ του ΚΚΕ αηδίες που ούτε οι αναρχικοί δεν τόλμησαν να πουν. Οι δολοφόνοι βγήκαν και από το δικό σας το μπλόκ. Αν δεν ήταν δικοί σας (ΠΟΥ ΗΤΑΝ!) τότε και πάλι η ευθύνη πέφτει 100% πάνω σας. Δεν ξεχνάμε βέβαια ότι στο ρού της Ιστορίας οι ηττημένοι δικοί σας βαφτιζόντουσαν προβοκάτορες από την ηγεσία σας ενώ οι νικητές βαφτίζονταν ήρωες. Και σήμερα είστε, τουλάχιστον ηθικά, ηττημένοι και μάλιστα κατά κράτος. Γιατί τόσο καιρό το ΠΑΜΕ άνοιγε για να προστατεύσει τους αναρχικούς; Κάντε και λίγη αυτοκριτική... Δεν βλάπτει.
3) ΠΑΣΟΚ: Πείτε στον Χρυσοχοΐδη να προσέχει τις παρέες του. Η τυραννία σας θα τελειώσει σύντομα! Είστε οι πλέον κατάπτυστοι!
Προς την πολιτική ηγεσία της Δεξιάς:
1) Ν.Δ.: Ποιες οι ευθύνες διακυβερνήσεως σας όταν δεν χτυπήσατε το παρακράτος των φίλων του Χρυσοχοΐδη; Η αδράνεια σας κατά το παρελθόν πρέπει να αποτελέσει φορέα αυτοκριτικής έτσι ώστε αυτά που σήμερα παραδέχεστε ως λάθη να μην επαναληφθούν.
2) ΛΑ.Ο.Σ.: Ελπίζω να είδατε ότι οι επερωτήσεις στην Βουλή δεν έχουν καμμία παντελώς αξία και δεν αλλάζουν τίποτα. Γίνανε πολλές επερωτήσεις σχετικά με αυτά τα ζητήματα, αλλά δεν έγινε ποτέ τίποτα. Μήπως θα έπρεπε να είχατε κάνει παραπάνω πράγματα;
Προς τους δημοσιογράφους:Στους περισσότερους από εσάς δεν αξίζει τίποτα παραπάνω από ένα φτύσιμο. Τόσο καιρό χαϊδεύατε τα αυτιά των αναρχικών και τασσόσασταν δίπλα τους δικαιολογώντας κάθε παράνομη ενέργεια τους. Βαφτίσατε τους αναρχικούς ως "γενιά των 700 ευρώ" ενώ δεν έχει δουλέψει ποτέ κανείς τους. Σήμερα βγαίνετε και μιλάτε για πένθος. Σαν δεν ντρέπεστε ΑΛΗΤΕΣ!
Προς τον Ελληνικό λαό: Καταλάβετε το επιτέλους! Είμαστε σε ΠΟΛΕΜΟ! Και αυτός ο εμφύλιος πόλεμος που για μία ακόμα φορά ξεκινά από την Αριστερά έχει πλέον τους πρώτους νεκρούς του. Ξυπνήστε! Το Σαββάτο 8 Μαΐου, 8 η ώρα το απόγευμα όλοι στην οδό Σταδίου 23 για την μνήμη των θυμάτων και την καταδίκη των δολοφόνων και των ηθικών αυτουργών.
Προς τις τραγικές οικογένειες που σήμερα θρηνούν: Τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια για τους δικούς σας. Ιδιαίτερα σε αυτόν τον τραγικό πατέρα που έχασε ταυτόχρονα σύντροφο και γόνο από τους αριστερούς αλήτες την θερμή μου συμπαράσταση σε αυτή την δύσκολη στιγμή της ζωής σου. Είθε το χώμα που τους σκεπάζει να είναι ελαφρύ και οι ψυχές τους να αναπαυθούν εν ειρήνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου