Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010

Περί της Τρομο-κρατικής επίθεσης

Η πάγια τακτική ενός συστήματος εναντίον των πολέμιων του είναι να αποσιωπήσει, μετά να τρομοκρατήσει και άμα όλα αυτά δεν επιτύχουν να εξοντώσει. Η σημερινή εποχή είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό. Δεν θα μιλήσω για οικονομική κρίση. Θα μιλήσω για κοινωνική κρίση. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τα οικονομικά μέτρα που συζητιούνται ακολουθούν πλήρως τις επιταγές του ΔΝΤ για πτώση μισθών, κατάργηση της προστασίας της απασχόλησης έτσι ώστε να καταφέρουν οι λαθρομετανάστες να ενταχθούν στην Ελληνική κοινωνία. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτά τα μέτρα συμπίπτουν χρονικά με την μαζική νομιμοποίηση όλων αυτών των λαθραίων. Όχι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όλα ακολουθούν ένα σχέδιο που, προς το παρών, λειτουργεί "ρολόι" και προέρχεται από τα κεντρικά γραφεία των ηγετών της παγκοσμιοποίησης. Οι σκοποί πολλαπλοί και πολύ σημαντικοί. Απαιτείται ο θάνατος της Ελληνικής φυλής και του Ελληνισμού. Απαιτείται η παράδοση της χώρας μας στους διεθνείς τοκογλύφους. Απαιτείται η άλωση του Ελληνικού εργατικού δυναμικού και η υποβίβαση αυτού σε χαμηλότερο επίπεδο ταιριαστό με αυτό των "νέων εργατών". Απαιτείται η εδραίωση της κυριαρχίας της παρακρατικής τρομοκρατίας. Απαιτείται η ηθική, οικονομική, πνευματική, φυλετική, κυριαρχική εξαθλίωση του νοτιοανατολικού συνόρου της Ευρώπης. Απαιτείται η άλωση των συνόρων της Ευρώπης, έτσι ώστε να γίνει και αυτή ένα προτεκτοράτο του Διεθνούς Σιωνισμού ή των Διεθνών Μεγαλοτραπεζιτών (πείτε το όπως θέλετε).

Αποσιώπηση

Εδώ και καιρό προσπαθούσαν να αποσιωπήσουν την φωνή του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Η εφημερίδα δυσεύρετη, τα υπόλοιπα δύο περιοδικά άφαντα και μοναδικό σημείο προμήθειας τους τα ίδια τα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου. Αναφορές πολύ προσεκτικές από τα Μ.Μ.Ε και μόνο για δυσφημιστικούς και προβοκατόρικους λόγους. Κατασκευασμένες κατηγορίες και μετά σιωπή όταν η απάτη γινόταν αντιληπτή. Η όλη αυτή φάση ήταν το πρώτο βήμα στον αγώνα του Συστήματος εναντίον της φωνής που μίλαγε εναντίον του. Όλοι οι άλλοι που, θεωρητικά, ήταν εναντίον του συστήματος είχαν διαβρωθεί και είχαν γίνει παρακρατικοί που χόρευαν όταν το σύστημα χτύπαγε παλαμάκια. Είχε μείνει μόνο μία ελεύθερη φωνή και αυτή νόμιζαν ότι είχαν καταφέρει να την φιμώσουν με την συκοφάντηση και την αποσιώπηση. Όμως λάθος νόμιζαν και είδαν κάτι που δεν τους άρεσε καθόλου. Είδαν μία πορεία για τους Αξιωματικούς των Ιμίων που τους έκανε να τρίβουν τα μάτια τους. Ένα, θεωρητικά, μικρό κόμμα, χωρίς κοινοβουλευτική εκπροσώπηση κατάφερε να έχει πέντε χιλιάδες (ίσως και παραπάνω) διαδηλωτές στον δρόμο. Περισσότερους δηλαδή από ότι καταφέρνει να μαζέψει η ΓΣΣΕ, η ΑΔΕΔΥ και όλες οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ μαζί. Εκεί κάπου το σύστημα άρχισε να ιδρώνει. Το έκρυψαν από τα ΜΜΕ και έλπιζαν ότι ήταν ένα περιστατικό μεμονωμένο. Μετά ήρθε η επιβεβαίωση των ανησυχιών τους με παρεμβάσεις και συγκεντρώσεις, με συνεχή αγώνα και κόσμο ακούραστο. Εκεί αποφάσισαν ότι η αποσιώπηση δεν πιάνει πια.

Τρομοκρατία

Έτσι ξεκίνησε η τρομοκρατία. Συλλήψεις πατριωτών στον Αγ.Παντελεήμονα αρχικά και μετά η μία προβοκάτσια μετά την άλλη. Αρχικά κάηκε εις διπλούν η Εβραϊκή Συναγωγή στην Κρήτη και όλοι μιλάγαν για την απόβαση των Ναζί στην Κρήτη. Βέβαια κανείς δεν μίλησε όταν πιάστηκαν οι ένοχοι και φάνηκε ξεκάθαρα ότι ήταν ξένος δάκτυλος. Μετά κάποια δασκάλα λέει ότι κάποιοι της χαράξαν το χέρι και το μπουφάν με αγκυλωτούς σταυρούς. Το ζήτημα χάθηκε βεβαίως αφού αποδείχθηκε η προβοκάτσια. Μετά έγιναν συλλήψεις προληπτικά ανθρώπων που πλησιάζαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής με καμμία αιτιολογία, ενώ την ίδια ώρα στην περιοχή πλήθος παράνομων μεταναστών κάνουν διακίνηση ναρκωτικών, ληστείες, πορνεία και πολλά άλλα. Ακολούθησε παράνομη έρευνα στα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου με φανερό σκοπό την τρομοκρατία του λαού και την στοχοποίηση της Χρυσής Αυγής ως συμμορίας. Στην συγκέντρωση που έγινε στην Πλατεία Αμερικής το σύστημα έδειξε ξεδιάντροπα το πρόσωπο του με συλλήψεις πατριωτών, πάλι χωρίς καμμία αιτιολογία. Στα Χανιά το ζήτημα ξέφυγε κάθε ελέγχου με αποτέλεσμα να φανεί ξεκάθαρα η παρακρατική σχέση ανάμεσα σε "δικαιοσύνη", "αστυνομία", Μ.Μ.Ε, αναρχικούς και ΣΥΡΙΖΑ. Όμως το Εθνικιστικό Κίνημα έδειχνε να μην ταράζεται από όλη αυτή την τρομοκρατία. Έτσι το σύστημα χρησιμοποίησε το τελευταίο, ίσως, τρομοκρατικό του όπλο. Την ελεγχόμενη τρομο-κρατία. Έτσι σήμερα το πρωί εξερράγη βόμβα μεγάλης ισχύος στα γραφεία της Χρυσής Αυγής με σκοπό, για άλλη μία φορά, την τρομοκράτηση του Εθνικισμού. Με τηλεφώνημα στην, αγαπημένη των τρομοκρατών, "Ελευθεροτυπία" έγινε γνωστή η τοποθέτηση της βόμβας και πρόλαβε η αστυνομία να απομακρύνει κάποιους πολίτες από τα παρακείμενα, σε εκείνον τον όροφο, γραφεία. Επακολούθησε η έκρηξη που έκανε μεγάλες υλικές ζημιές στο κτίριο.

Περάστε στο επόμενο στάδιο, "σύντροφοι"

Τα αποτελέσματα της έκρηξης, όμως, δεν ήταν τα αναμενόμενα. Περίμεναν ότι αυτή η έκρηξη θα κάμψει το ηθικό των Ελλήνων Εθνικιστών. Δυστυχώς, για αυτούς, οι ζημιές ήταν μόνο υλικές και αντιθέτως με τις προσδοκίες τους το ηθικό είναι πιο ακμαίο από ποτέ. Σε αντίθεση με εσάς "σύντροφοι" εμείς δεν αγωνιζόμαστε ούτε για τα λεφτά, ούτε για μια καλύτερη θέση στις μυστικές υπηρεσίες. Εμείς αγωνιζόμαστε για ιδέες και οι ιδέες δεν παθαίνουν τίποτα από τις βόμβες σας. Η πίστη μας μένει ακλόνητη γιατί είναι πιο δυνατή από την φωτιά της έκρηξης. Δεν μας σκοτώσατε, ανόητοι, και ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς και μας συσπειρώνει. Είναι καθαρό το πεδίο, μέσα από την σκόνη και τα συντρίμμια. Βλέπουμε καθαρά ότι εφόσον το σύστημα μας πολεμά εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε τον Αγώνα. Είστε οι εχθροί μας και το μίσος σας μας δείχνει ότι πάμε καλά. Δεν θα μπορούσε ποτέ μία βόμβα να λειτουργήσει και ως δημοσκόπηση. Το καταφέρατε και αυτό. Μας δείξατε ότι δυναμώνουμε. Μας το δείξατε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Εμείς κρατάμε τις σημαίες μας ψηλά. Γιατί οι τοίχοι πέφτουν, αλλά οι καρδιές όχι.

1 σχόλιο:

  1. Όταν το σύστημα του Soros και της αριστεράς του τσέπης προπαθούν να τρομοκρατήσουν την Χρυσήν Αυγή, τότε αυτό δεικνύει πως προχωράτε καλά, τους χαλνάτε την σούπα, και πως τους έχετε εκνευρίσει.
    Ως εθνικιστής μετανάστης σας στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς. - Πολύδωρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή