Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2010

Ζούμε Ροζ Δικτατορία

Σήμερα ήταν να αναρτήσω ένα άλλο θέμα, αλλά λόγω του βάρους της επικαιρότητας θα προβώ σε άλλο ένα ατόπημα και θα προβάλλω γεγονότα πρόσφατα και καυτά. Θα μιλήσω για την πρόσφατη συγκέντρωση στην Πλατεία Αμερικής και τα γεγονότα που εκτυλίχτηκαν στην πλατεία του Αγ.Παντελεήμονα μεταξύ πατριωτών-εθνικιστών και της Αστυνομίας. Θα μιλήσω και για αυτά που έγιναν σε συνέχεια αυτού του γεγονότος δείχνοντας την σχέση κράτους με παρακράτος. Θα μιλήσω για την αλητεία που επικρατεί στα χαμηλά, μεσαία, ανώτερα και ανώτατα κλιμάκια του "Ελληνικού" κράτους και των συνοδοιπόρων του. Θα μιλήσω γιατί δεν έχω μάθει να σιωπώ ποτέ. Θα δούμε μαζί τον εχθρό να δρα με όλες του τις δυνάμεις εναντίον της Ελληνικής Αντίστασης. Θα δούμε αυτό που έβλεπε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης πριν την Επανάσταση. Θα δούμε τους Έλληνες να μάχονται ενάντια στους προσκυνημένους και τα τσιράκια του συστήματος.

Τα πρωινά γεγονότα

Η Τετάρτη, ως γνωστόν, ήταν μία μέρα γενικής απεργίας. Από νωρίς η Αθήνα είχε κατακλυστεί από συνδικαλιστικές πορείες, πορείες λαθρομεταναστών και φυσικά τους γνωστούς αναρχικούς-παρακρατικούς. Με την ευκαιρία της απεργίας των δημοσιογράφων και ίσως επειδή οι ανάγκες του ανθελληνικού κράτους είναι επιτακτικές είδαμε στο κέντρο της Αθήνας να εκτυλίσσονται σκηνές απείρου κάλλους. Ένα θεατρικό έργο σκηνοθετημένο άρτια ήταν σε εξέλιξη για όσους βρέθηκαν στο Κέντρο των Αθηνών. Οι αναρχικοί σπάγαν, καίγαν και καταστρέφαν κατά βούληση ενώ οι αστυνομικοί τους παρακολουθούσαν από απόσταση ασφαλείας. Όταν οι αστυνομικοί αποφάσιζαν να προσποιηθούν ότι θα επέμβουν οι πορείες των Αριστερών άνοιγαν για να αγκαλιάσουν τους ακροαριστερούς. Μετά από σχεδόν ένα αιώνα, έστω και συμβολικά, ο Στάλιν αγκάλιασε τον Τρότσκι και τον Μπακούνιν. Μπροστά στις επιβολές του καπιταλισμού και της παγκοσμιοποίησης τα ορφανά της πρώην ΕΣΣΔ βάλανε τις "διαφορές" τους στην άκρη για να εξυπηρετήσουν τα μεγάλα τους αφεντικά. Οι εικόνες της ντροπής κάναν το γύρο του κόσμου, αφού οι ξένοι δημοσιογράφοι δεν απεργούσαν, με προφανή σκοπό την δυσφήμιση της Ελλάδας ενώ όψει των κρίσιμων ημερών που περνάμε. Ένα κλίμα τρομοκρατίας απλώθηκε σε όλη την πόλη το οποίο ως δευτερεύον σκοπό είχε την συγκέντρωση που θα γινόταν το απόγευμα στην πλατεία Αμερικής.

Τα απογευματινά γεγονότα

Στην Πλατεία Αμερικής η επιτροπή των πραγματικών κατοίκων είχε διοργανώσει συγκέντρωση ενάντια στην γκετοποίηση των περιοχών διαβίωσης τους. Είχαν καλέσει διάφορους πολιτικούς φορείς. Φυσικά ο υπουργός Προ.Πο Χρυσοχοίδης επέλεξε να μιλήσει με τους διακτινιζόμενους "κατοίκους" όπως π.χ η Μαρίνα Βήχου. Νωρίς το απόγευμα πριν την ΝΟΜΙΜΗ συγκέντρωση στην πλατεία Αμερικής πατριώτες και εθνικιστές είχαν συγκεντρωθεί στον Αγ.Παντελεήμονα με σκοπό να κινηθούν προς την Πλατεία Αμερικής. Ερωτηθήκαν για τους σκοπούς τους από στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ και όταν του είπαν που θα πηγαίναν περικυκλώθηκαν από τα ΜΑΤ μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν απείρου κάλλους. Ο παπάς της Εκκλησίας του Αγ.Παντελεήμονα είπε στην αστυνομία να αποκλείσει τις εισόδους για να μην τον ενοχλούν οι Έλληνες και οι αστυνομικοί πήραν την εντολή να καταπατήσουν το σύνταγμα και τους νόμους προσαγάγωντας χωρίς κανένα απολύτως λόγο αυτούς τους ανθρώπους στην Γ.Α.Δ.Α. Οι αστυνομικοί απόδειξαν ότι είναι πολύ "λίγοι" για να φορούν την στολή της ΕΛ.ΑΣ. και υπάκουσαν στις παράνομες, αυτές, εντολές καταπατώντας τον ίδιο τους τον όρκο. Την ίδια ώρα στην Πλ.Αμερικής οι αστυνομικοί άφηναν τους συντρόφους τους τους αναρχικούς να επιτίθονται στους εκεί συγκεντρωμένους Έλληνες.

Το παρακρατικό θέατρο του παραλόγου

Έλπιζε το κράτος ότι είχε συλλάβει Χρυσαυγίτες. Όμως για κακή τους τύχη δεν υπήρχε κανένα μέλος της Χρυσής Αυγής μεταξύ των συλληφθέντων. Αντιθέτως είχαν συλλάβει ανθρώπους που ανήκαν σε άλλους πολιτικούς χώρους συμπεριλαμβανομένου και υψηλόβαθμου στελέχους της Ν.Δ. Ακολούθησαν οι γνωστές τακτικές του συστήματος προσπαθώντας να ελαχιστοποιήσουν το κόστος του λάθους τους. Γλύψιμο και συγνώμες με σκοπό να αποσιωπηθεί το ζήτημα. Τελικώς αναγκάστηκαν σε άτακτη υποχώρηση και άμεση απελευθέρωση όλων, πλήν ενός, των συλληφθέντων. Η αξιωματική αντιπολίτευση έπνεε τα μένεα για τις χουντικές πρακτικές της κυβέρνησης και τα πράγματα δεν έδειχναν καθόλου όμορφα. Βεβαίως να πούμε σε αυτό το σημείο ότι η αξιωματική αντιπολίτευση τήρησε σιγή ιχθύος όταν το σύνταγμα και οι νόμοι καταλύονταν με αντίστοιχο τρόπο με την παράνομη έρευνα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, αλλά δεν πειράζει. Δεν περιμέναμε να νοιαστούν για τους νόμους σε εκείνη την φάση. Τώρα που βρέθηκαν και αυτοί στο στόχαστρο της Ροζ δικτατορίας που κυβερνά τον τόπο μας ξύπνησαν. Άλλωστε είναι χαρακτηριστικό του αστού να νοίαζετε για την νομιμότητα μόνο όταν η εγκληματικότητα αγγίξει τον ίδιο και διαλύσει την αδιαφορία του καναπέ του. Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Και αφού, λοιπόν, πολιτική και αστυνομική ιεραρχία είχαν βρεθεί σε πολύ δυσάρεστη θέση επιστρατεύτηκε η παρακρατική δημοσιογραφία των "συμμαθητών". Στην σελίδα του γνωστού Ταρζάν εμφανίστηκε δημοσίευμα του αναρχοκομμουνιστοσυμμορίτη (έτσι δηλώνει ο ίδιος στην σελίδα του στο facebook) Στέλιου Μπαμιατζή με σκοπό την συκοφάντηση της κ.Σιδέρη. Η δημοσιογραφική αλητεία σε όλο της το μεγαλείο. Ανακρίβειες και ψέμματα συρραμμένα με συναισθηματική κάλυψη της αστυνομίας, των λαθρομεταναστών, των αναρχικών και γενικώς όλων των μελών της Ροζ Δικτατορίας. Πολύ γέλιο προκαλεί η στήριξη της αστυνομίας από μια σελίδα που κατηγορούσε τους αστυνομικούς όταν κάναν το καθήκον τους, ενώ τώρα που πάτησαν το νόμο τους στηρίζει. Δεν είναι παράξενο όμως αυτό αφού στην γνωστή παρακρατική σελίδα αρθρογραφούν και στελέχη τρομοκρατικών οργανώσεων που δεν ήταν ικανά ούτε μία βόμβα να βάλουν χωρίς να τους σκάσει στα χέρια. Βλέπουμε λοιπόν μία άρτια σκηνοθεσία σε στύλ αρχαίου δράματος που σκοπό έχει την άλωση της Ελλάδας και την υποδούλωση των Ελλήνων. Ως νέος Αισχύλος η παγκοσμιοποίηση και οι πρεσβευτές της, ως νέοι "κακοί" οι Έλληνες πολίτες, ως νέοι "καλοί" το κράτος, ως νέοι "από μηχανής θεοί" το παρακράτος των αναρχικών, των τρομοκρατών, της αστυνομίας, των δημοσιογράφων και της Αριστεράς. Το θεατρικό έχει στηθεί και όλοι πρέπει να λάβουμε μέρος. Εσύ ποιά πλευρά διαλέγεις;

Επίλογος

Τα συγχαρητήρια μου στην κ.Σιδέρη για το ήθος της και την αγωνιστικότητα της. Μπορεί να ανήκει σε άλλο πολιτικό χώρο και ιδιαίτερα σε έναν πολιτικό χώρο που δεν συμπαθώ, αλλά δεν μπορώ να μην πω την αλήθεια. Το ότι δεν χρησιμοποίησε την θέση της και το όνομα της για να ξεφύγει από το όλο ζήτημα, αλλά απαίτησε την απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων και ακολούθως κατακεραύνωσε τους υπευθύνους, δείχνει χαρακτηριστικά που δεν μπορώ παρά να θαυμάσω. Τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους παρευρισκόμενους, συλληφθέντες και μη, για την μάχη που δώσανε ενάντια στο παρακράτος. Στον τραγόπαπα του Αγ.Παντελεήμονα θα δώσω ένα μόνο μήνυμα. Ξυρίσου γιατί ντροπιάζεις και την Εκκλησία και την καταγωγή σου. Ντροπιάζεις με την ύπαρξη σου τους γονείς σου και τους κληρικούς που δώσαν το αίμα τους για την πατρίδα μας. Ξυρίσου! Στον υπουργό προστασίας του Αριστερού παρακρατικού ένα επίσης μήνυμα. Παραιτήσου για να γλυτώσεις τα χειρότερα. Στον αρχηγό της αστυνομίας και σε όσους δώσαν εντολές για αυτά τα γεγονότα. Ντροπή σας. Παραιτηση τώρα! Στους παρακρατικούς άλλο ένα μήνυμα. Το Γουδί πλησιάζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου