Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2010

Στην Κερκόπορτα των Ελληνοποιήσεων

Αυτές τις μέρες κατατέθηκε στην Βουλή προς συζήτηση το νομοσχέδιο για την Ελληνοποίηση πλήθους αλλόφυλων λαθρομεταναστών. Ομολογουμένως "αλλαγμένες" οι διατάξεις του μπρος στην κατακραυγή του κόσμου, είτε αυτή εκδηλώθηκε από τις δημοσκοπήσεις και τις διαβουλεύσεις είτε από τις δράσεις και πορείες που διοργανώθηκαν. Βάζω σε εισαγωγικά την λέξη αλλαγμένες για ένα πολύ συγκεκριμένο λόγο. Γιατί επί της ουσίας το νομοσχέδιο δεν άλλαξε, αλλά μασκαρεύτηκε. Επί της ουσίας τίποτα δεν άλλαξε στο νομοσχέδιο, παρά μόνο μπήκαν κάποια ψευτοκριτήρια με σκοπό την άμβλυνση της αντίδρασης του λαού σε συνδυασμό φυσικά με τον καταιγισμό αντεθνικής προπαγάνδας από τα πληρωμένα Μ.Μ.Ε. Τις "συζητήσεις" στελέχωσαν στελέχη της αριστεράς, πράκτορες της Τουρκίας (αντιρατσιστικές Μ.Κ.Ο), μεγαλοπαράγοντες του διεθνούς καπιταλισμού (πρόεδρος Σ.Ε.Β) και τα τσιράκια τους (Γ.Σ.Ε.Ε), κυβερνητικά στελέχη, αντιπρόσωποι της προδοτικής πτέρυγας της Εκκλησίας και φυσικά οι άμεσα ενδιαφερόμενοι λαθρομετανάστες. Η λέξη συζητήσεις μπαίνει σε εισαγωγικά, γιατί δεν μπορώ να αντιληφθώ τι μπορεί να συζητούσαν άνθρωποι που συμφωνούν πλήρως σε κάτι. Αλλαγές σε εισαγωγικά, συζητήσεις σε εισαγωγικά, δημοκρατία σε εισαγωγικά. Πολλά εισαγωγικά μαζεύτηκαν και αρχίζει να προσβάλλεται η όποια νοημοσύνη διαθέτω. Πως γίνεται μία "σοβαρή δημοκρατική συζήτηση" για ένα νομοσχέδιο στο οποίο αντιδρά το 70% του Ελληνικού λαού να μην έχει αντιπροσώπους αυτής της αντίρρησης; Μοναδική "παραφωνία" σε αυτό το "δημοκρατικό" σκηνικό η παρέμβαση Ελλήνων πατριωτών και Εθνικιστών. Δεν ήμουν εκεί οπότε οι αναφορές μου σε φορείς που συμμετείχαν ίσως να αδικήσουν κάποιον μέσω της παράλειψης του και ζητώ προκαταβολικά συγνώμη για αυτό. Θα πω ότι είδα μέσα από τα βίντεο που κυκλοφορήσαν για την σχετική δράση. Είδα μέλη της Χρυσής Αυγής με πρωτοστάτη τον Ηλία Παναγιώταρο, είδα ανθρώπους από την Εφημερίδα "Στόχος" με πρωτοστάτη τον εκδότη της εφημερίδας Σάββα Χατζηπαρασκευά, είδα τους "Ανένταχτους Πατριώτες". Φαντάζουν αστείες, σε έναν σκεπτόμενο άνθρωπο, οι κορώνες των Μ.Μ.Ε περί φασισμού και ακροδεξιάς. Καταρχάς δεν γίνεται να διακοπεί μία δημοκρατική συζήτηση, όταν δεν είναι ούτε δημοκρατική ούτε συζήτηση. Δεύτερον δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται φασίστας αυτός του οποίου την φωνή, συστηματικά, φιμώνουν. Δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται ακροδεξιός αυτός που αντιστέκεται και αντιδρά στο σύστημα και στις επιταγές του καπιταλισμού. Δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται ρατσιστής αυτός που θέλει την διατήρηση της διαφορετικότητας των φυλών και αντιρατσιστής αυτός που μισεί τις ανθρώπινες φυλές και θέλει να τις δεί να ενώνονται σε μία και αδιαίρετη φυλετική σούπα. Κυριαρχεί μία σύγχυση ορισμών και εννοιών, η οποία κάνει ένα νου σαν το δικό μου, βαπτισμένο μέσα στην Μαθηματική Αριστοτέλεια Λογική, να ματώνει μπρος στον βιασμό εννοιών και της ίδιας της Λογικής.


Σκοπός μου δεν είναι η παρουσίαση της δράση των Εθνικιστών στον χώρο της Παλαιάς Βουλής. Παρέθεσα λίγα λόγια για αυτή την αξιοσημείωτη δράση και παραθέτω παρακάτω και το αντίστοιχο βίντεο, μόνο και μόνο για να εξυμνήσω το θάρρος και την αγωνιστικότητα αυτών που ύψωσαν την φωνή τους ενάντια στην χούντα των καπιταλιστών και των πρακτόρων τους.
Ας προχωρήσουμε στον κύριο σκοπό του σημερινού άρθρου που είναι η παρουσίαση των κινδύνων που εγκυμονεί το λαθρομεταναστευτικό νομοσχέδιο.


Φυλετική Απειλή


Πρώτη και κύρια απειλή είναι η απειλή που συνιστά η παραμονή αλλοφύλων στην χώρα μας είναι η ανάμιξη του αίματος. Είναι ανθρωπιστικό και άκρως φυσικό να θέλουμε την συνέχιση του έργου της Φύσης. Η Φύση δημιούργησε τις διαφορετικές φυλές και συνεπώς η επιθυμία της είναι η συνέχιση της διαφορετικότητας τους. Είναι απόλυτα υγιές να ζητά κάποιος την φυλετική καθαρότητα της κοινότητας του, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Φύσης, η οποία οδήγησε τους ανθρώπους από την αυγή της Ιστορίας στην δημιουργία φυλετικών κοινοτήτων. Η φύση προίκισε όλα της τα δημιουργήματα με κάποια βασικά ένστικτα και ο μόνος χαρακτηρισμός που ταιριάζει στην αψήφηση αυτών των ενστίκτων είναι ο όρος "ανωμαλία". Τα παιδιά και η παρατήρηση τους οφείλουν να είναι οι οδηγοί μας σε αυτό. Οι στατιστικές είναι αμείλικτες και τα παιδιά δείχνουν να διακατέχονται από βαθιές "ρατσιστικές" αντιδράσεις τις οποίες οι αντιρατσιστές προσπαθούν να περιορίσουν ή και να εξαλείψουν. Τόνοι βιβλίων έχουν γραφεί για το πως μπορούν τα παιδιά μπορούν να διδαχτούν την "ανοχή της διαφορετικότητας", για το πως δηλαδή μπορεί να αντιμετωπιστεί η ίδια η Φύση. Η διαμονή αλλοφύλων είναι μία ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της Φυλής μας και οι επαγγελματίες "αντιρατσιστές" είναι τα καλώδια που απαρτίζουν τον ωρολογιακό μηχανισμό.

Κοινωνική Απειλή

Η ηθική ποιότητα της πλειοψηφίας των λαθρομεταναστών συνιστά απειλή για την κοινωνία μας και την νομιμότητα εν γένει. Εξ Αλβανίας, ως γνωστόν, ήρθε η αφρόκρεμα των Αλβανικών φυλακών. Εξ Ανατολών μας έρχονται άνθρωποι που πρόδωσαν τις πατρίδες τους για να σώσουν το τομάρι τους. Τυχοδιώκτες χωρίς ιδανικά που προδόσαν τα ύψιστα και ιερότερα των ιδανικών για ένα κομμάτι ψωμί. Δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα καλύτερο από τα χειρότερα από τέτοιους ανθρώπους. Την ίδια ώρα που οι πατρίδες τους φλέγονται από τις καπιταλιστικές βόμβες αυτοί αποφάσισαν να αυτομολήσουν στην Δύση. Η μεγάλη τους διαφορά με τους Έλληνες που μετανάστευσαν στο εξωτερικό είναι ότι οι Έλληνες ήταν εδώ όταν τους χρειαζόταν η πατρίδα και μετανάστευσαν στο εξωτερικό αργότερα. Επίσης οι Έλληνες μπαίναν στις χώρες προορισμού μετά από εξονυχιστικό έλεγχο και όχι με το ανθρωπιστικό κριτήριο του "μπάτε σκύλοι αλέστε". Ήθελα να πιστεύω ότι δεν θα χρειαζόταν να αναφέρω τα αυτονόητα, αλλά από ότι φαίνεται το νοητικό επίπεδο στην Ελλάδα έχει καταστραφεί μέσω της σωρείας ετών άθλιας Παιδείας. Το αυτονόητο είναι ότι σε ένα κράτος η κάθε εθνική μειονότητα καταλαβαίνει και νοιάζεται μόνο για τον εαυτό της και κανένας "αντιρατσιστικός" μηχανισμός δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Είναι ο λόγος και η αιτία που οι Εθνικές φυλετικές κοινότητες πάντα υπερτερούσαν σε ποιότητα των πολυφυλετικών κοινωνιών που ήταν από τη γέννηση τους καταδικασμένες σε διάσπαση.


Πολιτιστική Απειλή

Πολύ καιρό τώρα ακούω για το περίφημο "μπόλιασμα" πολιτισμών από ημιμαθείς ή αμαθείς καρικατούρες του συστήματος. Ξεχνούν οι ευγενείς πρακτορίσκοι ότι το πραγματικό μπόλιασμα πολιτισμών γίνεται όταν οι πολιτισμοί εφάπτονται και δεν εισβάλουν ο ένας μέσα στον άλλο. Έτσι ο κάθε πολιτισμός διαλέγει από τον γειτονικό του πολιτισμό τα συμβατά στοιχεία που θέλει και τα υιοθετεί, ενώ αντίθετα η εισβολή προκαλεί βίαιη ανάμειξη των πολιτισμικών χαρακτηριστικών με αποτέλεσμα ένα "πολιτισμό" ανομοιογενή που τελικά δεν ταιριάζει σε καμμία από τις εθνότητες που απαρτίζουν την πολυπολιτισμική κοινωνία. Δηλαδή στην ουσία πρόκειται για την απολίτιστη κοινωνία και όχι για την πολυπολιτισμική. Απτά παραδείγματα των παραπάνω λεγομένων τα αυτομαστιγώματα Μουσουλμάνων στο κέντρο της Αθήνας, οι συχνοί βιασμοί Ελληνίδων από Μουσουλμάνους και άλλα πολλά που είτε έχουμε ήδη δει ή που θα δούμε. Φυσικά το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα δεν αποτελεί την μόνη πολιτισμική απειλή εναντίον της Ελλάδος. Η κύρια, κατά την γνώμη μου, απειλή για τον Ελληνικό πολιτισμό είναι ο εκφυλισμός της Παιδείας, η κατάρρευση της Ελληνικής Ηθικής μέσα στην Οικογένεια και κατά συνέπεια στην ίδια την κοινωνία, η λατρεία και προβολή του κενού από τα Μ.Μ.Ε και πολλά άλλα. Το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα αποτελεί πολιτιστική απειλή που γιγαντώνεται μέσω της Πνευματικής μαλάκυνσης που επικρατεί στην Ελληνική κοινωνία.


Εργασιακή Απειλή

Οι επιταγές των μεγαλοπαραγόντων του καπιταλισμού είναι ξεκάθαρες, αν κάποιος ξέρει να διαβάζει προσεκτικά τα νέα. Το ΔΝΤ με επιστολή του, που δημοσιεύει η εφημερίδα Ναυτεμπορική στις 21.9.2005, προς την τότε κυβέρνηση της Ν.Δ λέει:


"Η αγορά εργασίας, επίσης, βρίσκεται σε φάση σημαντικών μεταρρυθμίσεων, αν και ο ρυθμός παραμένει σχετικά αργός. Οι μεταρρυθμίσεις στο νόμο για την μετανάστευση θα βοηθήσουν στην ένταξη των εργαζομένων αυτών στην επίσημη οικονομία, προσφέροντας στη μεν κυβέρνηση έσοδα από φόρους και εισροές κοινωνικής ασφάλισης(σ.σ κούνια που τους κούναγε), στους δε μετανάστες κοινωνική προστασία (σ.σ οι Έλληνες τι θα κερδίσουν;). Ωστόσο η αγορά εργασίας θα πρέπει να απελευθερωθεί ακόμα περισσότερο. Η χαλάρωση της νομοθεσίας προστασίας της απασχόλησης θα ενισχύσει τις προσλήψεις. Σε πολλές περιπτώσεις οι υψηλοί κατώτατοι μισθοί, που διαπραγματεύονται σε κεντρικό επίπεδο είναι ακατάλληλοι και οδηγούν σε απώλειες θέσεων εργασίας ή σε θέσεις εργασίας στην παραοικονομία"

Με δεδομένο τον αριθμό λαθρομεταναστών στην Ελλάδα και λαμβάνοντας υπόψιν το ρυθμό ροής που κανείς δεν προσπαθεί να ελέγξει καταλαβαίνουμε ότι σκοπός είναι η άλωση των εργασιακών κεκτημένων και η βαθμιαία αντικατάσταση των Ελλήνων από φτηνότερο εργατικό δυναμικό. Και το κέρδος τους θα είναι διπλό, γιατί έτσι θα μας αντικαταστήσουν και ως ψηφοφόρους, οπότε η όποια αντίδραση μας θα θυσιαστεί στο βωμό της δημοκρατικής πλειοψηφίας.

Συνοριακή Απειλή

Με βάση το δεδικασμένο του Κοσσόβου ανοίγει ο δρόμος για την αυτονόμηση των εθνικών μειονοτήτων και την προσάρτηση τους στην μητέρα Πατρίδα τους. Έτσι ο επεκτατικός πόλεμος περνά σε μία νέα εποχή. Από την εποχή της ανδρείας, του ηρωισμού και της αυταπάρνησης περνά στην εποχή της κακομοιριάς και της γκρίνιας. Χαρακτηριστικό της γενικής σήψης, θα μου πείτε, να εκφυλίζονται τα πάντα. Θα το δεχτώ και θα προχωρήσω μιας και δεν είναι το θέμα μας εδώ. Η αθρόα λαθρομετανάστευση από χώρες που έχουν επεκτατικές τάσεις εναντίον της Ελλάδος, π.χ Σκόπια, Αλβανία, Τουρκία, θα δημιουργήσει εθνικές μειονότητες που θα εξυπηρετήσουν τις επεκτατικές βλέψεις των χωρών προέλευσης τους. Έτσι θα πραγματωθεί το σχέδιο Κίσσινγκερ για δημιουργία Ηνωμένων Πολιτειών Ανατολικής Μεσογείου που για την Ελλάδα προβλέπει την αυτονόμηση της Κρήτης, των νησιών του Ιονίου, της Θράκης, της Μακεδονίας και άλλα τέτοια όμορφα. Μερικοί αρνησιπατρίδιδες εργατοπατέρες και μεγαλοστελέχη "φιλολαϊκών" κομμάτων θα πουν ότι δεν είναι τόσο ενδιαφέρον αυτό το σημείο μιας και "δίκαιο είναι το δίκαιο του εργάτη" και λοιπά γραφικά. Ας ανοίξουν τα μάτια τους και να δούν ότι η οικονομική, πολιτιστική, πνευματική ανάπτυξη και επιβίωση του λαού μας είναι συνδεδεμένη άρρηκτα με την Ελληνική Γη. Δεν είναι εθνικιστική μόνο η επιταγή για υπεράσπιση των εδαφών μας αλλά και βαθύτατα φιλολαϊκή χωρίς εισαγωγικά. Δεν θα μιλήσουμε ούτε για πετρέλαια, ούτε για ουράνιο, ούτε για τίποτα. Θα μιλήσουμε για αυτή την ίδια την Ελληνική Γή, τη Μητέρα που ποτέ δεν πρέπει να προδώσουμε, γιατί η προδοσία της θα σημάνει και τον θάνατο μας πολιτιστικά, πνευματικά και βιολογικά.


Κυριαρχική Απειλή

Η απόδοση της ιθαγένειας και πολιτικών δικαιωμάτων σε αλλόφυλους και αλλοεθνείς θα έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία πολιτικών λόμπυ στην Πατρίδα μας. Θα καταλήξουμε σε μία Βουλή που θα έχει Μουσουλμανικό κόμμα, Αλβανόφωνο κόμμα, Τουρκικό κόμμα και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Έτσι θα έχουμε το φαινόμενο που επικρατεί στις Η.Π.Α με τα λόμπυ, χωρίς να έχουμε την ισχύ και την γεωγραφική θέση να τα αντέξουμε. Εκεί η κάθε μειονοτική πολιτική δύναμη προσπαθεί να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της χώρας προελεύσεως της χωρίς όμως να μπορεί να εγείρει διεκδικήσεις έναντι των Η.Π.Α, λόγω γεωγραφικής θέσεως και ισχύος. Η Ελλάδα δεν είναι τόσο ισχυρή ώστε να αντέξει όλες αυτές τις πιέσεις, ούτε είναι απομονωμένη γεωγραφικά ώστε να μην μπορούν να σημειωθούν συνοριακές διεκδικήσεις. Η Ελλάδα, στην παρούσα Ιστορική φάση, με δυσκολία καταφέρνει, με όχι ιδιαίτερη επιτυχία, να εξυπηρετήσει τους Έλληνες συνεπώς θα είναι καταστροφικό να προσπαθεί να εξυπηρετήσει παράλληλα και τους εκατομμύρια λαθρομετανάστες και τα συμφέροντα των χωρών προέλευσης τους.


Απειλή ενάντια στην Γλώσσα και την Θρησκεία

Στα πλαίσια της πολιτιστικής απειλής που αναφέραμε προηγουμένως υπάρχει και η προφανής απειλή ενάντια στην Ελληνική Γλώσσα και στις θρησκευτικές αξίες που διακατέχουν τους Έλληνες. Το παρόν θέμα θα το αναπτύξω ξεχωριστά και εδώ στο τέλος για έναν πολύ σημαντικό λόγο. Ο λόγος αυτός είναι η σωστή απόδοση ευθυνών. Χρόνια τώρα, μέσω των καταστροφικών πολιτικών στην Παιδεία, διαλύεται και καταργείται η Ελληνική γλώσσα. Χρόνια τώρα βλέπουμε εντολές που φτάνουν στα Μ.Μ.Ε. έτσι ώστε να γράφουν κείμενα πιο απλά και με πιο απλή ορθογραφία. Χρόνια τώρα τα Μ.Μ.Ε μας βομβαρδίζουν με διδαχές αθεΐας σε συνδυασμό με ιστορίες διεφθαρμένων κληρικών. Τόσα χρόνια παρακολουθώ την συστηματοποίηση της προπαγάνδας ενάντια στην Θρησκεία και την Ελληνική γλώσσα. Τόσα χρόνια σας προετοιμάζαν για κάτι αγαπητοί συνέλληνες. Τόσα χρόνια σας προετοιμάζαν για να υποδεχτείτε, και ίσως να ασπαστείτε, το Ισλάμ. Τόσα χρόνια δεν αντιδράσατε, αν και βλέπατε τους νέους να μην μπορούν να μιλήσουν και να γράψουν. Τόσα χρόνια δεν αντιδράσατε, ενώ βλέπατε την νέα γενιά να φεύγει από την Εκκλησία προς δρόμους σκοτεινούς και θανατηφόρους. Κανείς λαθρομετανάστης δεν ήρθε και σε ανάγκασε, Έλληνα, να ξεχάσεις την Γλώσσα σου και την Θρησκευτικότητα σου. Μόνος σου το έκανες με την βοήθεια του αγαπημένου σου Λάκη, του "αξιόπιστου" Μάκη, ψηφίζοντας τον Γιωργάκη, τον Κωστάκη και την Αλέκα. Για να δούμε... Τώρα που ο εχθρός είναι εντός των πυλών θα αντιδράσεις ή θα αφεθείς στην λήθη της Ιστορίας; Κάποιοι αντιστέκονται ήδη, ξέχνα τα ψέμματα που λένε για αυτούς ο φίλος σου ο Λάκης και ο κολλητός σου ο Μάκης. Δεν νοιάζεται ο Περιστέρης, ούτε ο Αλέξης, μην σε ξεγελάνε. Μεγαλύτερο κομμάτι στην πίτα θέλουνε, ο ένας από αριστερά και ο άλλος από δεξιά.


Ξύπνα επιτέλους! Μπές στην Εθνική Αντίσταση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου