Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2010

Άρθρο σχετικά με την πορεία 30/01/2010

Σήμερα θα κάνω άλλη μία παρέκλίση από το συνηθισμένο μου μοτίβο που απαγορεύει την αρθογραφία περί επικαιρότητας. Ο λόγος πολύ σοβαρός. Ο λόγος είναι η χθεσινή πορεία. Μία πορεία που δεν έμοιαζε με αυτές που έχει συνηθίσει να βλέπει ο Έλληνας. Μία πορεία που δεν την ακολούθησαν τα επισόδεια, άλλωστε οι γνωστοί παρακρατικοί ταραχοποιοί δεν είχαν τα κότσια να έρθουν. Μία πορεία που δεν βρώμισε την Αθήνα, αντιθέτως βρήκαν την ευκαιρία τα συνεργεία του Δήμου Αθηναίων να καθαρίσουν την Ομόνοια που μετά από πολύ καιρό δεν είχε λαθρομετανάστες ή άπλυτους υπερασπιστές τους. Μία πορεία που δεν καιγόντουσαν οι Ελληνικές σημαίες αλλά κρατιόντουσαν ψηλά, από υπερήφανα χέρια και όχι από χέρια βρώμικα από το χρήμα των ξένων υπηρεσιών. Μία πορεία που γινόταν από Έλληνες και όχι από λαθρομετανάστες ή προδότες πολιτικούς ή χρυσοπληρωμένες Μ.Κ.Ο ή από κάθε λογίς ελληνόφωνους ραγιάδες. Μία πορεία με διπλό σκοπό, ιερό και στις δύο του διαστάσεις.

Την ίδια ώρα που εντός της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλεων Δυνάμεων διεξαγόταν αποκριάτικο πάρτυ (!!!), έξω ήταν συγκεντρωμένοι χιλιάδες Έλληνες με σκοπό να τιμήσουν τους 3 Έλληνες ήρωες αξιωματικούς που έπεσαν νεκροί εκείνη την αποφράδα νύκτα για να υπερασπίσουν την Πατρίδα. Αυτούς τους αξιωματικούς των οποίων την μνήμη βίασαν πολλές φορές οι επίσημοι φορείς του κατευφημισμόν «Ελληνικού» κράτους. Είπαν ότι έπαθαν μηχανική βλάβη, το οποίο μου φέρνει στο μυαλό έναν γιατρό που βγάζει πόρισμα ότι ένας ασθενής πέθανε από καρδιακή προσβολή ενώ του λείπει το κεφάλι. Αισχρά ψέμματα κατασκευασμένα από αυτούς που έδωσαν την εντολή να κατεβεί η Ελληνική Σημαία από τα Ίμια και να ειπωθεί ότι την πήρε ο αέρας. Αισχρά ψέμματα από «ανθρώπους» για τους οποίους η ώρα της απόδοσης ευθυνών πλησιάζει, να μην έχουν καμμία αμφιβολία για αυτό. Επίσης να μην έχουν αμφιβολία ότι η τιμωρία θα είναι πολύ σκληρή για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει εναντίον του Ελληνικού λαού. Εμείς στις ψευδολογίες των λαχανοφυλλάδων, των προσκυνημένων πολιτικών, των δήθεν «έγκυρων» site τύπου wikipedia και λοιπών θλιβερών ροζούληδων έχουμε να πούμε το εξής:


Χριστόδουλος Καραθανάσης, Παναγιώτης Βλαχάκος, Έκτωρας Γιαλοψός, ΗΡΩΕΣ, ΑΘΑΝΑΤΟΙ!
Ο δευτερός, επίσης ιερός, σκοπός αυτής της συγκέντρωσης ήταν το νομοσχέδιο της ντροπής για την απόδοση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες. Χιλιάδες επί χιλιάδων λέξεων έχουν γραφεί σχετικά με αυτό το νομοσχέδιο, εκ των οποίων μερικές είναι και οι δικές μου. Όμως χθές ήταν που τα λόγια τελείωσαν και αρχίσαν οι πράξεις. Όμορφα τα λόγια και μεγάλα, αλλά ο αγώνας, όπως έχουμε πεί, ο πραγματικός είναι στο δρόμο. Όσα άρθρα και να γραφούν, όσες δίκαιες φωνές και να υψωθούν μέσα στο διαδίκτυο, πρέπει να αντιληφθούμε ότι ο πραγματικός αγώνας είναι στον δρόμο. Εκεί χθές το σύστημα είδε και κατάλαβε ότι δεν είμαστε δέκα αδαείς που έχουμε από 500 λογαριασμούς facebook ο καθένας. Εκεί το σύστημα είδε τουλάχιστον πέντε χιλιάδες (και λίγα λέω) Έλληνες και ο κρύος ιδρώτας άρχισε να κυλά. Επιστρατευτηκέ η συνωμοσία της σιωπής και τα ακατάσχετα ψευδή των παρακρατικών κυβερνώντων αντιεξουσιαστών και των «έγκριτων» δημοσιογράφων στυλ Κούλογλου και Ζούγκλα που μέσα στην παραζάλη της πρέζας τους βλέπαν 250-500 ή χίλιους διαδηλωτές. Βέβαια τα διάφορα μηχανάκια μέτρησης είδαν την διαλήλωση και αυτά τα άτομα ξέρουν την αλήθεια καθώς νιώθουν τουλάχιστον πέντε χιλιάδες (και λίγα λέω) καυτές ανάσες στον σβέρκο τους. Η ώρα σας πλησιάζει, η κρεμάλα ετοιμάζεται. Μην έχετε αμφιβολία για αυτό.

Είδα πολλούς εκεί, μα ήταν και πολλοί αυτοί που λιποψύχησαν και δεν ήρθαν για να μην διακινδυνευσούν την θέση τους και την «υπόληψη» τους. Αγαπητοί ανόητοι... Την υπόληψη σας όχι μόνο δεν την διακινδυνεύσατε, αλλά την πετάξατε στα σκουπίδια καθώς φάνηκατε στην πραγματική σας μορφή... Ανθρωπάκια... Αυτό προφανώς δεν αναφέρεται σε ανθρώπους που τους ήταν αδύνατο να παραστούν. Αναφέρεται σε λιπόψυχα ανθρωπάκια που ενώ μπορούσαν να έρθουν προτιμήσαν τον καναπέ τους. Ήθελα να αναφερθώ και σε κάποιους αντιδραστικούς που τους φταίγαν όλα, αλλά δεν θα το κάνω γιατί μια τέτοια μεγαλειώδης πορεία δεν πρέπει να αμαυρωθεί με την αναφορά των μικροπρεπειών αυτών των αντιδραστικών. Τουλάχιστον, ελάχιστοι, από αυτούς είχαν το θάρρος να έρθουν και αυτό τους τιμά, έστω και αν βγάλαν και λίγη χολή. Δεν πειράζει άλλωστε ο σκοπός είναι κοινός, όπως και ο αντίπαλος που λέγεται καναπές. Και λέω αντίπαλο τον καναπέ γιατί άλλος αντίπαλος δεν υπάρχει. Αυτοί που διαφωνούν μαζί μας είναι ελάχιστοι, γραφικοί και δυστυχώς σε θέσεις εξουσίας. Αλλά μπροστά στην λαϊκή οργή όλοι αυτοί θα κρυφτούν πίσω στις τρύπες από τις οποίες προέβαλαν.


Η διοργάνωση ήταν άψογη. Άρχισε στις 19:00 μπροστά στην Λ.Α.Ε.Δ με πολύ ωραίες και δυναμικές ομιλίες από τον αρχισυντάκτη της εφημερίδας «Στόχος», από στελέχη της Χρυσής Αυγής από όλη την Ελλάδα, από αντιπρόσωπο του Ελληνικού Λαϊκού Μετώπου από την Κύπρο, από τον αρχηγό του Πατριωτικού Συνδέσμου Λάρισας και φυσικά από τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νικόλαο.Γ.Μιχαλολιάκο. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των τριών ηρώων, από όλους τους φορείς που συμμετείχαν ανοιχτά και οργανωτικά στην εκδήλωση, συνοδευόμενη από ενός λεπτού σιγή που ελπίζω να κρατήσαν (άμα έχουν ίχνος τσίπας) και μέσα στην Λ.Α.Ε.Δ παρά το αποκριάτικο πάρτυ που είχαν οι μασκαράδες. Μετά από αυτό άρχισε η πορεία που πρέπει να αποτελέσει υλικό για σεμινάριο. Κλείνοντας μόνο το ένα από τα δύο ρευματά της Βασιλλίσης Σοφίας και εν πλήρει τάξη οι χιλιάδες διαδηλωτές κινήθηκαν προς την Βουλή της προδοσίας και από εκεί διαμέσου της Πανεπιστημίου και της Ομόνοιας προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Σωκράτους. Εκεί τραγουδήθηκε για πολλοστί φορά ο Εθνικός μας Ύμνος, οι σημαίες μαζευτήκαν με τάξη (σε αντίθετη με κάποιους άλλους «πατριώτες» που τις άφησαν να καταλήξουν στα σκουπίδια) και η συγκέντρωση έλαβε τέλος. Όλοι, συμπεριλαμβανομένου και του γράφωντος, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και να δώσουμε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδος περιφρούρησης, το Μέτωπο Νεολαίας της Χρυσής Αυγής και γενικά τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή για την κούραση και τον ιδρώτα που χύσαν ώστε αυτή η συγκέντρωση να τελεστεί με πλήρη ασφάλεια και τέλεια οργάνωση. Δεν θα κρυφτώ πίσω από καμμία υπερκομματική ή ακομματική μουτσούνα. Οι πολιτικές μου πεποιθήσεις είναι απόλυτα ανοιχτές και η υποστήριξη μου στον Λαϊκό Σύνδεσμο αταλάντευτη εδώ και καιρό. Όμως δίνω τα συγχαρητήρια μου χωρίς καμμία τάση να ευλογήσω τα γένια μου καθώς δεν έχυσα εγώ ιδρώτα για όλα αυτά. Δυστυχώς πολύ σοβαρά οικογενειακά προβλήματα με κρατήσαν μακριά από το να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις και τον χρόνο μου, οπότε το μόνο που μένει είναι οι ευχαριστίες μου ως ένας απλός παρευρισκόμενος τις οποίες και αποδίδω με κάθε τιμή στους συναγωνιστές μου, αισθανόμενος Υπερήφανος που είναι συναγωνιστές μου.

Ζήτω ο Αρχηγός, Ζήτω η Χρυσή Αυγή, Ζήτω η Νίκη!
Ζήτω το Έθνος!

8 σχόλια:

 1. Επισης οφειλω να σου θυμησω οτι περνοντας μπροστα απο το ξενοδοχειο μεγαλη βρετανια, παρατηρησα οτι,στα μπαλκονια του ξενοδοχειου υπηρχε κοσμος που χαιρετουσε και φωτογραφιζε την πορεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ναι όντως. Και στη Μεγάλη Βρετάνια και στο άλλο το ξενοδοχείο,του οποίου το όνομα μου διαφεύγει, που είναι στην Πανεπιστημίου και γενικά όλα ήταν πολύ όμορφα. Πάντως είτε ήταν Έλληνες είτε ξένοι αυτοί στα ξενοδοχεία, δεν νομίζω να ξαναείχαν δεί τόσο οργανωμένη και άρτια πορεία. Οπότε μπορεί και να την φωτογράφιζαν για τα σεμινάρια που λέω στο άρθρο χεχε.
  Πάντως και απλοί περαστικοί χαιρέτιζαν την πορεία και δεν υπήρξε ούτε ένα ευτράπελο που να είδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΨΕΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΑΝΙΚΩ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΙΚΡΕ ΜΙΚΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΙΩΣΑ ΥΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΣΑΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΥΧΩΜΑΙ ΟΛΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΕΡΧΟΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΓΕΜΙΣΕ ΧΑΡΑ. ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!!!!! ΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΜΑΧΗΤΙ!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Να προσθέσω και εγώ πάνω σε αυτό που λέει ο τελευταίος φίλος. Στην πορεία ακριβώς δίπλα μου ήταν μία κυρία με το παιδί της που ήταν πολύ μικρό και έπαιζε με την σημαία και ρώταγε την μητέρα του διάφορα. Έπρεπε να έχω μία κάμερα να το τραβήξω να δούν οι σαπιοδάσκαλοι (που λέει ο μέγιστος Π.Γιαννόπουλους)πως γίνεται η διαπαιδαγώγηση των Ελλήνων από Ελληνίδες ΜΑΝΕΣ!

  Ο αγών συνεχίζεται αγαπητοί φίλοι και το επόμενο Σαββάτο πρέπει να είμαστε ακόμα περισσότεροι. Ενδιάμεσα πνευματικός και ενημερωτικός αγώνας. Γιατί ο πολεμιστής δεν ξεκουράζεται ποτέ.
  http://www.stoxos.gr/2010/02/blog-post_3608.html

  "ΜΑΣ ΕΙΔΑΝ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΑΝ... Τώρα θα μας δούν και μέρα... Δεν θέλουμε να τους τρομάξουμε πια... ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ!"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΌΛΟΙ ΣΤΩΝ ΑΓΏΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Το τηλεοπτικό απόσπασμα της πορείας το ανακάλυψα τυχαία, όπως επίσης και το υφιστάμενο ιστολόγιο.
  Με έχουν συνταράξει και τα δύο.Βρίσκομαι στο εξωτερικό απ'όπου και απευθύνω το χαιρετισμό μου στις υπόψη πράξεις ομολογίας αφοσίωσης, πίστης στα αρχέγονα ιδανικά και αξίες της ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ.Στους ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ αποτίω νοερά τον ελάχιστο φόρο τιμής και τους διαβεβαιώ ότι η ΘΥΣΙΑ τους ΔΕΝ έγινε εις μάτην...οι Βιγλάτορες βρίσκονται πάντα εκεί που τάχθηκαν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια περί του ιστολογίου αδερφέ. Γενικά δεν είναι ο σκοπός να μιλάω περί επικαιρότητας μιας υπάρχουν πολλά σχετικά ιστολόγια με αρχή αυτά που έχω βάλει στην άκρη της σελίδος. Αλλά δεν μπορώ να σιωπήσω μπροστά στο μεγαλείο τέτοιων εκδηλώσεων. Σου ανταποδίδω τον απολλώνειο χαιρετισμό και ελπίζω και τα υπόλοιπα θέματα και άρθρα του ιστολογίου να αποτελέσουν ένα ευχάριστο διάβασμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή