Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2010

Περί ελληνοποιήσεων

Έμαθα πρόσφατα ότι το Ελληνικό(;) κράτος ετοιμάζει νομοθέτημα για την άμεση ελληνοποίηση αμέτρητων αλλόφυλων. Σε μία εποχή οικονομικής κρίσης έχουμε αλήθεια την πολυτέλεια να ξοδεύουμε τόσα χρήματα για την μετάγγιση αίματος σε τόσους Αλβανούς, Πακιστανούς κτλπ; Γιατί με τα φτωχά μου Ελληνικά δεν μπορώ να εκλάβω αλλιώς την έννοια της ελληνοποιήσεως. Σύμφωνα με τον Ηρόδοτο ο Ελληνισμός είναι το ομόαιμον, το ομότροπον και το ομόθρησκον. Το ομόθρησκον διαμέσου των αιώνων και της Ιστορίας το απεμπολήσαμε καθώς η πλειοψηφία του Ελληνισμού προσυλητίστικε σε μία νέα, σχετικώς, θρησκεία τον Χριστιανισμό, οπότε τουλάχιστον στα μάτια του Εθνικοσοσιαλισμού η ανεξιθρησκεία είναι μονόδρομος αρκεί η εκάστωτε θρησκεία να μην προσβάλει με την παρουσία της τον Ελληνισμό. Το ομότροπον, ας πούμε ότι, καλύπτεται μέσω της Παιδείας. Το ουσιαστικό πρόβλημα βέβαια σε αυτό είναι ότι η Νέα Τάξις προσπαθεί να εφαρμόσει το ομότροπον βάσει των ξένων και μέσω της αφελληνοποιήσεως της Παιδείας. Αλλά χάριν συζητήσεως ας συμφωνήσουμε και σε αυτό. Το ομόαιμον πώς ακριβώς θα γίνει;


Ας παραδεχτούμε, προς στιγμήν, ότι όλα αυτά αποτελούν εθνικιστικά κατάλοιπα τα οποία, σύμφωνα με μία ισχνή μειοψηφία του λαού, πρέπει να εκλείψουν. Ας το παραδεχτούμε έτσι ώστε να δείξουμε την πνευματική μαλάκυνση που διακατέχει τους ταραγμένους τους εγκεφάλους. Ας δούμε για αρχή την αλλοίωση του πλυθησμού μέσω μίας τέτοιας κίνησης έτσι ώστε να καταλάβουμε σε τι αποσκοπεί το όλο ζήτημα. Αμέσως μετά την ελληνοποίηση των παιδιών τους, οι γονείς θα ελληνοποιηθούν ή τουλάχιστον θα νομιμοποιηθούν. Αυτό σημαίνει ότι ο πλυθησμός της Ελλάδος με μία κίνηση θα πάει από τα 11εκ στα 14εκ. Οι θέσεις εργασίας θα έχουν αυξηθεί παράλληλα; Φυσικά και όχι! Μετά με το νόμο περί ενοποίησης οικογενειών του Σημίτη θα έρθουν και όλοι οι συγγενείς όλων αυτών των νέων «ελλήνων». Έτσι με μία μόνο κίνηση ο πλυθησμός της Ελλάδας θα φτάσει τα 15-16εκ ενώ οι θέσεις εργασίας δεν αρκούν ούτε για να απασχολήσουν τους πραγματικούς Έλληνες. Επιπλέον εκεί που για έναν άνεργο φάνταζε ως μία σίγουρη επιλογή ο στρατός και η αστυνομία, τώρα θα έχουμε και εκεί σχεδόν αποκλειστικά μαυροκίτρινους έποικους να απασχολούνται. Έτσι με μία κίνηση ο στρατός και η αστυνομία μας περνάνε στον στρατό κατοχής που από οικονομικός θα γίνει και πραγματικός. Για να μην αναφέρω φυσικά και το προφανές, ότι δηλαδή κανένας από τους Αφγανούς «πρόσφυγες» δεν μιλά αφγανικά αλλά όλοι μιλούν άπταιστα τούρκικα… Έτσι αγαπητοί αριστερούληδες η εργατική τάξη χάνει κάθε δύναμη της καθώς θα γεμίσουν τα συνδικάτα με απεργοσπάστες και πεινασμένους προδότες. Για περαιτέρω εξηγήσεις δείτε προηγούμενο άρθρο μου.


«Μα θα έχουν αφομοιωθεί» προτάσσει απευθείας ο μέσος αστός. Του ανταπαντώ ότι ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να αφομοιωθούν. Ένα προφανές παράδειγμα είναι η Αμερική. Εκεί οι Γερμανοί έχουν το γερμανικό λόμπι, οι Εβραίοι το Εβραϊκό λόμπι, οι Έλληνες το Ελληνικό λόμπι κ.ο.κ. Οι λαοί δεν ξεχνούν ποτέ την καταγωγή τους και πάντα στην καρδιά τους έχουν πρώτα την πατρίδα για την οποία κυλά το αίμα τους. Στην Αμερική οι μαύροι σχηματίζουν αυτοβούλως τα γκέτο τους, όπου εκεί είναι πραγματική ζούγκλα παρόμοια με αυτή που ζούσαν οι προγόνοι τους. Ναρκωτικά, πορνεία, όπλα και άφθονη μουσική που μοιάζει με τα αφρικανικά ταμ-ταμ. Μετά από πολλές γενιές και πολλούς αγώνες οι Αφροαμερικάνοι παραμένουν Αφρικάνοι που απλά ζούν στην Αμερική. Καμμία παντελώς αφομοίωση πέραν κάποιων ελαχίστων εξαιρέσεων. Μπροστά σε αυτό το προφανές γεγονός όλα τα σοβαρά κράτη του κόσμου αποστρέφονται και καταργούν παρόμοια νομοθετήματα όπως αυτό που ετοιμάζεται στην Ελλάδα. Αλλά εμείς βλέπουμε που αυτοί τα καταργούν και δεν καταλαβαίνουμε ότι μάλλον κάτι ξέρουν.Ας πάμε τώρα στους αστούς «πατριώτες»… Μέσα από δηλώσεις του στα Νέα που παραθέτω παρακάτω ο κ.Καρατζαφέρης λέει ότι πρέπει να ελληνοποιηθούν τα παιδιά των μεταναστών στην Ελλάδα. Να τους αποδοθεί η υπηκοότητα όπως χαρακτηριστικά λέει.


Ας τη δούμε με όλη την καλή αστική διάθεση τώρα αυτή τη δήλωση και να την κρίνουμε. Καταρχάς σε κανένα χαρτί που θα δείτε και σε κανένα νομοθέτημα δεν διαχωρίζεται η ιθαγένεια από την υπηκοότητα. Κοινώς θα έχουν πλήρη δικαιώματα και λιγότερες υποχρεώσεις, όπως πάντα. Οι αστοί απλά βλέπουν τους υπολοίπους να ετοιμάζουν διεύρυνση του εκλογικού σώματος και κοιτάνε να μην χάσουν κομμάτι της πίτας. Επιπλέον δεν χάνουν ευκαιρία να στηρίζουν τις αντιλαϊκές πολιτικές μιας και αυτό βοηθά τους φίλους εκδότες και μαυραγορίτες του κ.Καρατζαφέρη. Ας θυμηθώ και τις δηλώσεις της υπ.βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ κ. Πρεβεζάνου, όταν έλεγε ότι είναι απαραίτητες οι ελληνοποιήσεις καθώς αυτοί θα υπερασπιστούν τα σύνορα μας και θα κάνουν την οικονομία μας να λειτουργήσει. Να της απαντήσω ότι ποτέ όλοι αυτοί οι λαθραίοι και νόμιμοι δεν βοηθήσαν ποτέ την Ελλάδα καθώς στέλνουν τα λεφτά ως εμβάσματα στις πατρίδες τους και δεύτερον να της πώ ότι ένα πακιστανικό κράτος, Ελληνικό μόνο στην ονομασία ,δεν με αφορά και πιστεύω ότι δεν αφορά και κανέναν εθνικιστή και κανέναν σκεπτόμενο Έλληνα γενικά. Στο ρετιρέ της πολυκατοικίας κάθεται πλέον ο κ.Σαμαράς. Δεν πιστεύω πως υπάρχει νοήμων Έλληνας που να μην χάρηκε την ήττα της Ντόρας στις προεδρικές εκλογές. Πολλοί μάλιστα χαρήκαν την νίκη του κ.Σαμαρά αν και εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί. Και ήδη ήρθαν οι πρώτες δηλώσεις που επιβεβαιώνουν τις αμφιβολίες μου. Δεν είναι πρόβλημα σύμφωνα με τον κ.Σαμαρά οι ήδη υπεράριθμοι νόμιμοι μετανάστες. Το πρόβλημα είναι οι παράνομοι και λέει όχι στο δικαίωμα του Ελληνικού λαού για δημοψήφισμα για το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα. Εμφανής η προδοσία αλλά θα διατηρήσω τις επιφυλάξεις μου μέχρι να δώ και την τελική θέση του στο ζήτημα της ελληνοποιήσεως αν και είμαι σχεδόν σίγουρος για την θέση που θα λάβει το κόμμα της προδοσίας. Έστω και να δώσει θέση ενάντια στην ελληνοποίηση ο Σαμαράς είναι σίγουρο ότι μέσα στην ΝΔ υπάρχουν ακόμα οι προδοτικοί μηχανισμοί της Ντόρας που θα τον υποσκάψουν και θα ψηφίσουν υπέρ.


Ας περάσουμε τώρα στα δικά μας. Η απειλή για την εθνοφυλετική αγνότητα και σύσταση του Ελληνισμού είναι προφανής και στέκεται ως Δαμόκλειος Σπάθη απάνω μας. Πάντα έβλεπα την Ελλάδα ως φράγμα που κρατούσε την λαίλαπα που πάντα απειλούσε να πέσει πάνω σε εμάς και συνεπώς στην Άρια Ευρώπη. Το φράγμα αυτό φαίνεται ότι βρίσκεται στα τελευταία του. Είναι ευκολό να μας κατακλύσει η απελπισία και να μας κυριεύσει ο πεσσιμισμός. Όμως ας θυμηθούμε μερικά ιστορικά γεγονότα που θα αποτελέσουν οδηγό στα σκοτεινά, για τον Ελληνισμό, χρόνια που φαίνεται να έρχονται. Το 1453, ως γνωστόν, η Πόλις εάλω παρά του τουρκικού στρατού. Άλλη μία διεθνιστική λαίλαπα με μορφή αυτοκρατορίας έπεσε πάνω στον Ελληνισμό με ορμή, και δυστυχώς τότε κέρδισε σε αντίθεση με τις διεθνιστικές εκστρατείες των Περσών. Τώρα όπως και τότε ο εχθρός βοηθάτε από την ίδια «συνοικία του Περάν» που ανοίγει την Κερκόπορτα. Όμως ο Ελληνισμός επέζησε από την άγρια διεθνιστική λαίλαπα της τουρκοκρατίας. Μία τουρκοκρατία που χαρακτηρίστηκε από σκληρές επικοίσεις και εθνοκαθάρσεις εις βάρος του Ελληνισμού. Με παιδομαζώματα και γενίτσαρους αλλά στο τέλος το Γένος έζησε και νίκησε. Η τακτική και η στρατηγική που ακολουθήθηκε τότε θα πρέπει να ακολουθηθεί και τώρα. Μηδενική ανοχή στους ελληνοποιημένους εισβολείς, μηδενική ανάμειξη μαζί τους, κρυφό σχολειό για την Ιστορία μας και την γλώσσα μας. Συσπείρωση γύρω από τις πραγματικές εθνικές δυνάμεις και γιαούρτι στους αστούς προδότες ψευτοπατριώτες του διεθνισμού. Και όταν έρθει η ώρα τσεκούρι και φωτιά στους προσκυνημένους. Η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα η «τουρκοκρατία» είναι πανευρωπαϊκή και δεν θα πρέπει να περιμένουμε κάποιον βολεμένο αστό Άγγλο ή Γάλλο για να μας σώσει και να μας κοροϊδέψει παράλληλα. Καλύτερα έτσι χωρίς πάτρωνες και υποχρεώσεις.


Ο σκοπός του συστήματος είναι για άλλη μία φορά πολλαπλός. Δεν είναι μόνο ότι όλοι αυτοί πλέον δεν θα μπορούν να αποβληθούν με τίποτα από την χώρα με όλες τις αντιλαϊκές συνέπειες που αυτό έχει. Το σύστημα έχει καταλάβει ότι δεν μπορεί να ανακόψει με τίποτα την άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού συνδέσμου παρά τα κόμματα αναχώματα και τις εκλογικές νοθείες που διαπράττει. Έτσι φροντίζει μία διεύρυνση του εκλογικού σώματος έτσι ώστε η φωνή του Έλληνα να χαθεί στον κυκεώνα της πολυπολιτισμικότητας. Πρέπει οι Έλληνες να αφήσουν στην άκρη τις αστικές τους ανησυχίες και να συσπειρωθούν άμεσα στον Λαϊκο Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή πρίν είναι αργά. Πρέπει να καταλάβουν ότι το είμαι ΠΑΣΟΚος και πατριώτης ή ΝΔ πατριώτης ή ΚΚΕ πατριώτης ή ΛΑ.Ο.Σ πατριώτης αποτελεί ψευδαίσθηση και δικαιολογία. Είναι κόμματα προδοσίας και πρέπει να τιμωρηθούν αναλόγως. Η αποχή δεν είναι λύση, ούτε το άκυρο. Μόνο η καθαρή εθνικιστική ψήφος και δράση τους ενοχλεί και αυτή πρέπει να λάβουν. Ζήτω η Νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου