Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2009

Ο καπιταλισμός είναι η δυστυχία μας (3)


Ας συνεχίσουμε φίλοι, φίλες και εχθροί να μιλάμε για τον καπιταλισμό ως πηγή των προβλημάτων και των κοινωνικών φαινομένων που βλέπετε γύρω σας. Το επόμενο κεφάλαιο που θα αγγίξουμε είναι η ομοφυλοφιλία και κάθε είδους άλλη ανωμαλία. Καταρχάς να ξεκινήσουμε θίγοντας ένα πολύ λεπτό ζήτημα για τους ομοφυλόφιλους... Είναι ανωμαλία η ομοφυλοφιλία! Όσα ψέμματα και αν πούνε για την αποδοχή της ομοφυλοφιλίας στην Ελλάδα της αρχαιότητας, η ομοφυλοφιλία εξακολουθεί να είναι ανωμαλία. Έχω συζητήσει σε πολλούς χώρους συζήτησης για το ομοφυλοφιλικό ζήτημα και τα επιχειρήματα τους συνοψίζονται στα εξής: 1) Το κάναν και στην αρχαία Ελλάδα (ψέμα) 2) Είναι φυσιολογικό και υπάρχει και στην φύση (ψέμα). 3) Τι σε νοιάζει εσένα τι κάνει ο καθείς στο κρεββάτι του; (αυτό είναι το τελευταίο επιχείρημα τους όταν τους έχεις αποδείξει ότι τα προηγούμενα δύο είναι ψέμματα). Ας δούμε τα ψέμματα τους ένα προς ένα και ας τα αποδείξουμε ως ψευδή. Αυτή η παρεκτροπή από την μορφή κειμένου που σας έχω συνηθίσει μέχρι τώρα που αναλύει το πώς όλα αυτά τα προβλήματα πηγάζουν από τον καπιταλισμό είναι εσκεμμένη. Θα χρησιμεύσει για να δούμε τις αποδείξεις που αντιμετωπίζονται τα ψευτοεπιχειρήματα πολλών ανώμαλων όπως οι παιδεραστές και πολλοί άλλοι. Επιπλέον θα μας δείξει πως και γιατί όλα αυτά τα ανώμαλα κινήματα ευδοκιμούν στο καπιταλιστικό περιβάλλον και με ποιο σκοπό.
1) Κανείς δεν αρνήθηκε πως υπήρχαν κίναιδοι στην Ελλάδα της αρχαιότητας αλλά η ύπαρξη τους δεν ήταν κοινωνικά αποδεκτή. Οι μοναδικές «αποδείξεις» για την κοινωνική αποδοχή της ομοφυλοφιλίας σε εκείνη την εποχή είναι κακές μεταφράσεις που συγχέουν την έννοια Έρως με την ομοφυλοφιλία. Με βάση αυτούς τους ψευτοεπιστήμονες οι Έλληνες εκείνη την εποχή κάναν έρωτα και στα γλυπτά τους και στις άρπες τους και στα δέντρα και σε πολλά άλλα έμψυχα και άψυχα. Αλλά μάλλον αυτοί οι ψευτοεπιστήμονες κρίνουν με βάση τις δικές τους διαστροφές και προσπαθούν να τις δικαιολογήσουν μέσα από την επιστήμη τους. Ας δούμε ένα πολύ ενδιαφέρον σχετικό άρθρο.
Ξενοφών, «Συμπόσιον», VIII, 28-36
2) Πρώτον απ’όλα δεν είναι φυσιολογικό... Ο αντρικός πρωκτός και το πέος έχουν πολύ συγκεκριμένες χρήσεις που έχουν οριστεί από την φύση και δεν περιλαμβάνουν την διείσδυση του ενός στο άλλο. Αφού ξεκαθαρίσαμε αυτό το πολύ σημαντικό ζήτημα ας προσπαθήσουμε να δούμε τι λένε οι επιστήμονες που υποστηρίζουν ότι υπάρχει ομοφυλοφιλία στην φύση.
List of animals displaying homosexual behavior
Μας λέει λοιπόν ο "επιστήμονας" ότι η ομοφυλοφιλική συμπεριφορά των ζώων δεν είχε επίσημα παρατηρηθεί μέχρι την δεκαετία του 90 λόγω πιθανού ρατσισμού εναντίον των ομοφυλόφιλων. Ας δούμε όμως κάτι ενδιαφέρον τώρα.
Οποία Έκπληξη
Μα τι βλέπω εδώ; Είναι ομοφυλόφιλος! Μήπως αγαπητέ ψευτοεπιστήμονα η ομοφυλοφιλική συμπεριφορά των ζώων δεν είχε παρατηρηθεί μέχρι το 90 γιατί δεν υπάρχει ενώ εσείς την «παρατηρήσατε» για να δικαιολογήσετε την ανωμαλία σας;
Και από ότι βλέπω κυριαρχείτε στην σχετική βιβλιογραφία καθώς είστε ο ΜΟΝΟΣ ερευνητής που λέει αυτά τα πράματα. Κοίτα κάτι περίεργες συμπτώσεις... Όλοι πρίν από τον ομοφυλόφιλο ήταν ρατσιστές ενώ ήρθε αυτός να διαλύσει τον ρατσισμό ως γνήσιος απόγονος του superman.
3) Δεν με νοιάζει τι κάνετε στο κρεββάτι σας αρκεί να παραδεχτείτε την αλήθεια για την Αρχαία Ελλάδα, να ομολογήσετε ότι πουθενά στην φύση δεν θεωρείτε φυσιολογικό και να ξαναβάλετε την ανωμαλία σας εκεί που της αρμόζει. Κρυμμένη πολύ καλά σαν επτασφράγιστο μυστικό που δεν θα προβάλλεται πουθενά.


Ευχαριστούμε για το φανταχτερό παράδειγμα δεσποινίς!

Ας δούμε τώρα για ποιό λόγο αυτή η ανωμαλία ευδοκίμησε στο καπιταλιστικό περιβάλλον όπως κάθε παράσιτο απαιτεί ένα ιδανικό περιβάλλον για να αναπτυχθεί στον άρρωστο οργανισμό. Ο λόγος που ο καπιταλισμός στηρίζει την ανάπτυξη αυτών των ανωμαλιών είναι τριπλός. Πρώτον τον εξυπηρετεί γιατί διαφθείρει την νεολαία και αποτελεί άλλο ένα χτύπημα στο στύλο της οικογένειας και των παραδόσεων που είναι παραδοσιακοί υπερασπιστές ενός λαού απέναντι σε οποιοδήποτε κατακτητή είτε φυσικό είτε οικονομικό. Δευτερόν συσπειρώνει αντεθνικά στοιχεία και γενικά «προοδευτικούς»-ανώμαλους στους κόλπους της που αισθάνονται το έθνος να καταπιέζει την ανωμαλία τους και συνεπαγωγικά μισούν το έθνος τους. Τρίτον είναι λογικό ένα υλιστικό, άψυχο σύστημα να στηρίζει αντίστοιχα κινήματα και συγκεκριμένα στον καπιταλισμό όλοι αυτοί είναι καλοί καταναλωτές δημιουργώντας βιομηχανία πορνό και κατασκευής σεξουαλικών βοηθημάτων-φαρμάκων των οποίων βιομηχανιών είναι παράλληλα και καταναλωτές.Είναι φυσικό οπότε με τριπλή ωφέλεια ο καπιταλισμός όχι μόνο να αφήνει την ανάπτυξη τέτοιων κινημάτων αλλά και να στηρίζει την άνοδο τους. Η συγκεκριμένη άνοδος έχει στηριχθεί πολύ από τα ΜΜΕ παγκοσμίως καθιστώντας τους ομοφυλόφιλους παγκόσμιο πρότυπο μέσω της διαφήμισης, της μουσικής βιομηχανίας, των ταινιών αλλά και μέσω της συνεχούς προβολής των εκδηλώσεων τους και των προέδρων τους ως μία γιορτή «δημοκρατίας». Αντίστοιχο straight parade φυσικά δεν θα προβάλαν καθώς θα ήταν ενάντια στις επιταγές των αφεντικών τους.
Σε παρόμοια μήκη κύματως κινούνται και άλλες ανωμαλίες όπως η παιδεραστία, η προβολή της οποίας μόλις τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει. Ήδη σε χώρα της Δυτικής Ευρώπης υπάρχει κόμμα παιδοφίλων, στην Γαλλία οι Οικολόγοι-Πράσινοι έχουν ευρωβουλευτή παιδεραστή και στην Ελλάδα αρχίσαν ήδη οι εκδηλώσεις για την παιδεραστία στην Αρχαία Ελλάδα. Κοινώς η απαρχή της αποδοχής από την «δημοκρατία» μίας νέας πιο «προχωρημένης» ανωμαλίας ξεκίνησε. Άντε δημοκράτες σιγά σιγά να αποδεχόμαστε και τον κανιβαλλισμό. Τί λέτε;
Θα κλείσω αυτό το κομμάτι του άρθρου με τους στίχους των συναγωνιστών White Pride Rockers στο τραγούδι "Μηδενική Ανοχή" από τον καινούργιο τους δίσκο "Αντεπίθεση" που λέει: "Η δημοκρατία είναι πολύ ελαστική, την κάθε ανωμαλία την δικαιολογεί"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου